Technikai információ

A weboldalaink (moped-auto.hu, ligier.hu, aixam.hu) megfelelő megjelenítéséhez ajánlott technikai paraméterek:

 

Képernyőfelbontás:

Weboldalunk a legújabb webes technológiák alkalmazásával készült, amely alkalmazkodik az Ön kijelzőjének felbontásához. Így akár nagyméretű és nagyfelbontású monitoron, kisméretű netbook-on, ultrabook-on, vagy akár tableten, illetve mobiltelefonon is akadálymentesen olvashatja tartalmainkat.

Weboldalaink teljesen új fejlesztések és a legújabb technológiákat alkalmazzák. Emiatt előfordulhat, hogy a régebbi, technológiailag elavult böngészőkben (pl. Internet Explorer 6) az oldal esetleg nem jelenik meg megfelelően, vagy egyes funkciók nem, vagy nem a kívánt módon működnek.

 

Weboldalainkat a következőkben javasolt web böngészőkben teszteltük:

MS Internet Explorer 11 vagy későbbi MS EDGE verziói .

 

JavaScript

Az oldal zavartalan használatához a böngészőjében engedélyezni kell a JavaScript futtatását, amennyiben ez az Ön böngészőjében le van tiltva. Ennek hiányában nem garantálható az oldalak tökeletes megjelenése, illetve megfelelő működése.

 

Flash player

Oldalainkon előfordulhatnak olyan tartalmak, melyekhez szükség van Adobe Flash lejátszóra. Amennyiben az Ön böngészőjéhez még nincs telepítve Flash lejátszó, az alábbi linkről letöltheti azt.

 

Kapcsolódó dokumentumok letöltése és megtekintése

Az oldalakon elérhető és letölthető PDF dokumentumok megtekintéséhez az alábbi ingyenes segédprogram használható:

 

Rólunk

A  K.S.A. MOPEDAUTO HUNGARY KFT hosszú évek óta a legnevesebb mopedautó márkák, úgymint a Ligier, Microcar, Aixam és Casalini hivatalos magyarországi márka képviselete.

Szolgáltatásunk új mopedautók forgalmazása, garanciális szakszerviz és javítás, gyári és egyéb alkatrészek forgalmazása, használt mopedautók értékesítése. Bővebben...

 

 

 

 

 

Impresszum

Weboldal üzemeltető:

 K.S.A. MOPEDAUTO HUNGARY KFT

Székely: 2030 Érd, Vörösmarty utca 5
Telephely: 2030 Érd, Vörösmarty utca 5
Telefon: + 36 70 215 2965
Adószám: 24795724-2-13
Tárhely szolgáltatónk: tarhely.eu

© 2024 Mopedauto Magyarország Kft. • Minden jog fenntartva!

Keresés